Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Mengenai Maggi

Bermula di Switzerland, Maggi dibawa ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menyediakan makanan rakyat Malaysia yang mereka gemari, termasuk perasa dan mi cepat. Salah satu pencapaian Maggi ialah memenangkan Rare metal dalam Putra Company Honors 2019. Orang Malaysia sangat suka barang Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat makanan resepi nasi minyak dengan sangat mudah.

Apa yang Maggi Beri

Maggi terkenal dengan mi segera dalam beberapa rasa seperti kari dan ayam. Tetapi kami juga mempunyai produk lain, seperti sos, seperti cili dan sos tiram, yang digunakan sebagai perasa atau bahkan ditambahkan dalam penyediaan makanan anda. Memasak makanan jauh lebih mudah dengan rempah-rempah seperti daging ayam dan kiub stok daging. Untuk membuat makanan segera, anda boleh mempertimbangkan makanan kita yang digabungkan dan pasta cepat.

Hidangan Penting Maggi

Kami juga menyediakan senarai resipi berkualiti sehingga anda dapat mempertimbangkan barang-barang Maggi dengan mudah. Sekiranya anda ingin membuat makanan dada ayam, anda boleh mencuba rendang unggas atau sambal unggas yang dimasak dengan kicap dan CukupRasa. Untuk apa-apa hidangan resipi daging, cubalah resipi berkualiti kami untuk mee daging sapi atau daging lembu dendeng yang dihasilkan enak dengan kiub kari daging lembu ini.

Maggi MY

Makanan Sedap dengan Maggi

Dengan CukupRasa ini, anda dapat membuat resipi nasi yang enak dan cepat untuk mengurangkan, seperti formula goreng Cina kami. Di samping itu, terdapat resipi makanan laut yang enak, seperti menu udang kami yang diselitkan dengan rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Untuk menjadikan makanan sihat untuk rumah tangga anda, pastinya kami mempunyai resipi organik seperti kangkung belacan goreng atau spesies ikan kailan masin.

Perisa Antarabangsa Dengan Maggi

Sediakan hidangan makanan di seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Katalog resipi kami merangkumi resipi tradisional barat seperti meatloaf dan versi timur, termasuk ladu domba dan dada ayam kung pao. Hasilkan resipi Jepun cepat dengan sos tiram kami dengan menu unggas teriyaki dan makanan Arab seperti Nasi Arab Unggas menggunakan kiub bekalan kami.

Sesuatu yang Baru Dengan Maggi

Barang dagangan Maggi sangat terkenal di seluruh dunia bahawa lelaki dan wanita telah memasukkannya ke dalam hidangan makanan istimewa. Dalam unsur-unsur tertentu di seluruh dunia, kheer, puding tenusu beras India yang biasa, termasuk mi segera Maggi di dalamnya. Selain itu, resipi makanan seperti kerepek kentang juga dicuba dengan makanan Maggi oleh makanan rumah.

Petua dan Trik Maggi

Kami memberi anda manual untuk menyediakan makanan dengan cekap untuk memanfaatkan masa anda dengan keluarga di rumah dengan lebih baik. Maggi mempunyai manual memilih pilihan yang sesuai untuk pasta anda, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyiapkan makanan sedemikian rupa untuk menjimatkan banyak wang, masa, dan kesihatan keseluruhan anda. Belajar menguraikan rumah anda dari kami untuk mengoptimumkan tempat memasak makanan anda di rumah dengan jayanya.

Memutuskan Maggi

Untuk sebarang makanan memasak yang cepat dan berkesan, pilih barang Maggi sekarang. Perkara-perkara kami tentu dapat membuat beberapa hidangan dalam kaedah yang mungkin untuk menyediakan makanan dengan unsur-unsur yang terdapat di kawasan dapur anda. Brosur resepi nasi minyak kami juga dapat merangsang konsep bahawa anda harus membuat makanan dengan mudah apabila anda tidak jelas apa yang perlu disediakan makanan pada waktu pagi, makan tengah hari, atau makan malam.